Ce culori sunt in trend in acest an?

Posted by

La inceputul acestui an am incercat sa fac cat mai multe cercetari despre care voi fi culorile esentiale pentru acest an. Cand eu am inceput sa caut despre asta, inca nu erau stabilite de catre designeri toate nuantele si toate tinutele cool pentru acest an si mai cu seama pentru acest sezon. Oricum cred ca sunteti deja obisnuite cu faptul ca tot ce tine de nuante, de design-ul articolelor vestimentare se schimba pe parcursul intregului an.

Asta mai ales in cazul in care vorbim despre diversitatea sezoanelor. Nu cred ca este suficient sa stii doar care sunt culorile pentru acest an, dar si care sunt nuantele ce se pot combina dand un alt aer hainelor. Spre exemplu am observat ca in acest an se poarta mai mult rosu, albastru, verde, putin galben, roz si bineinteles nonculorile alb si negru.

Cel putin in privinta ultimelor doua, alb si negru nu trebuie sa va faceti griji, caci ele s-au purtat dintotdeauna si nu si-au schimbat nici valoarea si nici semnificatia. Asadar acestea vor fi in permanenta in trend, ceea ce este important pentru noi, caci vom stii sa gasim o solutie pentru orice tip de garderoba de dorim.

Nu cred ca mai incape indoiala de ceea ce doriti sa purtati. Eu una am sa ma rezum tot la tinutele clasice, ce nu au nevoie de accesorii sofisticate sau mai stiu eu ce alte pretentii care vin odata cu cine stie ce trend. Printre multe altele cred ca stiti si voi ca cele mai frumoase si cele mai purtate tinute sunt cele clasice, caci ele par cele mai elegante, chiar daca inca se mai spune ca acestea sunt simpliste. Si oricum tinutele pe care le indragiti foarte mult si pe care vi le doriti tin foarte mult de gusturile voastre, de ceea ce va doriti si ceea ce va place sa purtati cu placere.