Cauți un răcitor de băuturi? Vezi aici ofertele celor de la Edream!

Posted by

Băuturile reci sunt tot mai apreciate, mai ales pe perioada anotimpului călduros. Vei putea și tu să le oferi celor dragi o băutură rece, dacă o vei păstra pe acesta într-un răcitor special ales.

Edream este furnizorul de aparate de cafea, accesorii barista, dar și de răcitoare pentru băuturi. Vei putea să-ți savurezi băutura preferată în confortul locuinței tale. Achiziționând espressorul, cât și răcitoarele de băuturi, vei savura mereu o cafea rece și delicioasă, alături de cei dragi. În rândurile ce urmează vei afla mai multe detalii despre produsele din acest site.

Răcitorul de băuturi – un real ajutor vara

Orice răcitor de băuturi este un real ajutor, mai ales în perioada anotimpului călduros. Cumpărând un racitor bautura vei introduce în acesta atâta sticlele, cât și dozele de suc care-ți place să le consumi. Acestea vor fi constant păstrate la o temperatură optimă, iar tu vei putea să bei oricând îți dorești băutura preferată rece.

Vei putea să îți achiziționezi răcitorul de băuturi în mărimea dorită, acesta se va potrivi necesităților pe care le ai, în ceea ce privește sucul răcoritor. Răcitoarele pot fi amplasate oriunde.

Datorită volumului mare de la 46 pana la 88 de litri, vei putea introduce chiar până la 90 de doze de 330l sau 75 de 0,5l. De asemenea ai și posibilitatea de a ajusta rafturile din răcitorul de băuturi pe care îl vei achiziționa, ulterior introducând sticle de un volum mult mai mare.

De ce sa alegi un răcitor de băuturi?

Răcitorul de băuturi este elementar, mai ales pe perioada verii. Acesta va ține locul unui frigider, în care vei introduce băuturile alese. Achiziționează un racitor sucuri de pe site-ul celor de la Edream. Acesta are o fereastră de sticlă, care îți va permite să vezi ce este înăuntrul acestuia și vei putea să-l reumpli mereu cu ce ai nevoie. Astfel, îți va fi mult mai ușor să ai permanent băutura preferată lângă tine.

Răcitoarele de băuturi nu trebuie să lipsească din locuința ta. Fiecare răcitor are mai multe rafturi, pe care poți adăuga recipientele cu băutura aleasă, iar dacă vei alege modelul mai mare, acesta are introdus și o lumină led în interior.

Contactează echipa celor de la Edream și comandă răcitorul de sucuri de care ai nevoie. Îi vei găsi rapid acestuia un loc în care să îl poziționezi. De asemenea pe site-ul celor de la edream.ro vei găsi și nenumărate produse ce vor veni în ajutorul tău, atunci când vrei să-ți prepari singur băuturile la domiciliul tău.

Edream este site-ul în cadrul căruia vei găsi o varietate de produse premium, ce sunt potrivite pentru tine, mai ales atunci când vrei să-ți prepari singură băuturile pe bază de cafea la domiciliu. Poți plasa o comandă de pe acest site, iar din ea să nu lipsească răcitorul de sucuri și nenumăratele produsele pe care le găsești la un preț avantajos.

Ești în căutarea unui răcitor de băuturi pentru locuința ta? Dacă da, vezi modelele disponibile pe site-ul celor de la Edream!

Date de contact:

0800473259

comenzi@edream.ro

info@edream.ro