Botine platforma Stephany negre

Posted by

Sezonul rece de iarnă aduce cu sine cele mai ciudate întâmplări și totodată ne face să ne luăm din ce în ce mai multe măsuri pentru a nu avea parte de probleme. În primul rând că suntem tentați să fugim de frig și în cele din urmă să ne achiziționăm produse adecvate pentru sezonul rece. Însă cele mai căutate pentru doamne sunt perechile de botine cu atât mai mult dacă acestea sunt elegante. De fapt botinele negre din piele întoarsă sunt de culoare bleumarin închis ceea ce ne face să credem la o primă vedere că sunt negre.

De asemenea materialele din care sunt confecționate aceste botine piele, piele întoarsă, dar și alte materiale textile se completează perfect cu vârful rotund, stilul elegant și totodată cu tocul ce aparține stilului stiletto. Iar pentru acele doame care nu pot merge pe tocuri foarte înalte trebuie să spunem că aceste botine au o închidere pe fermoar, iar ca ceva mai aparte au câteva detalii, câteva decorațiuni. Platforma din față a botinelor are o înălțime de 2 cm, iar tocul stiletto are o înălțime de 10 cm.

Totodată platforma din față a botinelor te va ajuta să-ți păstrezi echilibrul pe botine atunci când îți dorești să te deplasezi dintr-o parte în alta. Așadar dacă îți dorești să fii elegantă indiferent de ocazie poți să porți această pereche de botine închise la culoare fără doar și poate. De asemenea nu uita să profiți de fiecare ocazie pentru ați putea îmbogăți garderoba și ținutele.

Pret: 109 lei

cumpara-marimi-detalii