Botine office din velur cu lac Simona

Posted by

Toată lumea știe că majoritatea femeilor sunt atrase de cumpărături, atrase de toate mărcile de îmbrăcăminte și încălțăminte și în cele din urmă atrase de fiecare ofertă pe care o găsesc în magazinele pe care le frecventează. Și de această dată vom vorbi despre o ofertă pe care nu o poți lăsa fără să nu o observi. Botinele office pe care vi le propunem sunt elegante, cu stil și se potrivesc pentru diferite ținute care se pot încadra în categoriile casual, office, dar și elegant.

Tocul masiv al botinelor office de o înălțime de doar 7,5 cm vă oferă stabilitate chiar dacă sunteți nevoite să petreceți foarte mult timp în picioare la birou sau poate doriți să le utilizați în plimbările pe care vreți să le întreprindeți. Închiderea prin fermoar te ajută în utilizarea acestora și de asemenea putem spune că utilizarea se va face mult mai ușor. În ceea ce privește materialele din care sunt realizate aceste botine trebuie să spunem că la exterior există material textile, dar și piele întoarsă ecologică, iar la interior pot exista și alt tip de materiale în afară de materialul textil.

Ceea ce nouă ni se pare foarte interesant la această pereche de botine office este întocmai culoarea acestora, violet tyrian, dar și vârful migdalat pe care îl au aceste botine. De altfel perechea de botine este perfectă atât la ținutele care au în componență perechile de pantaloni, dar și ținute care au în componență și rochițe sau fustițe. Așadar dacă vă doriți o nouă pereche de botine nu trebuie să vă îngrijorați în privința acestora, căci botinele office sunt perfecte în orice tip de situație.

Pret: 131.12 lei

cumpara-marimi-detalii