Botine Ariel albe/pu

Posted by

Atât în sezonul de toamnă, cât și în sezonul de iarnă ne-am obișnuit de-a lungul timpului să purtăm botine. Botine care să ne aducă confortul picioarelor noastre, dar care să îndepărteze și starea de greutate din picioare atunci când suntem nevoite să stăm în picioare ceva mai mult timp la birou, sau atunci când ne dorim să ne plimbăm ceva mai mult. Iar pentru acele doamne și domnișoare care sunt încântate de botine, dar nu sunt convinse că botinele negre li se potrivesc se pot îndrepta fără doar și poate către botinele de culoare albă.

Acestea aparțin stilului casual și sunt realizate din piele ecologică. De asemenea botinele albe mai prezintă și inserții elastice și au vârful migdalat. Cât despre sistemul de închidere acesta se poate realiza prin fermoar, iar tocul cu o înălțime de 5 cm este masiv. Putem spune că la interior acestea mai prezintă, în afară de pielea ecologică, și alte materiale textile și nu numai.

Cu toate astea, această pereche de botine albe din piele ecologică prezintă stabilitate, chiar și atunci când petreci un timp îndelungat pe tocuri și totodată datorită materialelor din care sunt realizate botinele sunt și rezistente. Ceea ce înseamnă că poți purta aceste botine mai mult de un sezon și te poți bucura de tot confortul pe care acestea ți-l pot oferi. Cât despre culoare putem spune că este bine să ai la îndemână și câteva perechi de încălțări de culoare deschisă printre ținutele tale și garderobă.

Pret: 129 lei

cumpara-marimi-detalii