Bocanci rosii de dama cu blanita Casta

Posted by

Dacă încă nu te-ai pregătit pentru acest sezon de iarnă și încă nu ai găsit încălțămintea perfectă poate că ar fi timpul să te uiți peste ofertele noastre. S-ar putea să-ți surâdă norocul și să ai parte de o pereche de bocanci roșii cu blăniță numai buni de purtat în sezonul rece. Bocancii de un roșu închis sunt realizați din piele veritabilă, cu un vârf rotund (astfel nu veți întâmpina probleme la degetele mici și vă veți simți foarte confortabil) și cu un toc masiv pe care te poți sprijini în orice moment, având în vedere că talpa este ceva mai groasă și prezintă o suprafață aderentă pentru a putea evita eventualele alunecări.

Totodată la interior acești bocanci au o căptușeală realizată din blana shearling și blană sintetică, dar și material textil și piele de oaie. Ceea ce pare foarte important pentru orice tip de pereche de bocanci este modul în care se pot încheia, iar pentru această pereche sistemul de prindere și închidere se realizează prin șireturi.

În ceea ce privește exteriorul bocancilor aceștia sunt realizați din piele, iar acest mic detaliu fac din bocancii roșii o pereche de bocanci foarte rezistenți la intemperiile vremii. După cum știți și voi deja niciodată nu se știe cât de capricioasă va fi vremea sau cât de geroasă și de lungă va fi iarna aceasta. Iar cel mai bine pentru fiecare dintre noi ar fi să ne luăm măsuri de precauție din timp și să ne achiziționăm tot ce avem nevoie pentru acest sezon rece care se anunță.

cumpara-marimi-detalii