Ai nevoie de tratament medical peste hotare? Inova Translations îți traduce documentele necesare

Posted by

Mulți dintre noi ne-am confruntat, măcar o dată în viață, cu o situație în care am avut nevoie de un act oficial, însă acesta trebuia tradus în altă limbă decât română. În acest caz, sigur ai căutat un traducător care să te ajute cu rezolvarea problemei. Însă, este bine de știut faptul că unii traducători activează doar pe o anumită ramură, iar alții bifează mai multe domenii.

Ce ai spune dacă ai afla de un birou ce oferă servicii de traduceri nu doar într-un singur domeniu, ci în domeniile mai răspândite și căutate de clienți? Ei bine, află că în București există un astfel de loc, ce poartă denumirea de Inova Translations. Înainte de a afla despre acest birou este necesar să cunoaștem și câteva elemente generale despre traduceri.

În ce constă traducerile?

Înainte de a avea nevoie de o traducere, este bine de știut în ce constă și de câte feluri pot fi acestea. Astfel, o traducere are loc, bineînțeles, la sediul unui traducător autorizat, care realizează tipul de traducere cerut de către client.

Totodată, traducerile se pot grupa în mai multe categorii, prima fiind cea simplă, una dintre cele mai cunoscute variante. Aici sunt incluse traducerile ce nu necesită altfel de modificări și implică doar transcrierea textului oferit de client în limba cerută. Traducerile autorizate necesită să fie efectuate de către o persoană acreditată de către organele centrale de stat. Acestea sunt, de regulă, documentele oficiale, precum contractele, actele de la bancă sau cele de studii.

În schimb, o traducere legalizata implică o terță persoană, mai exact notarul, care are scopul de a legaliza documentul realizat de către traducător.

Ce servicii oferă Inova Translations

Echipa celor din biroul Inova Translations are în palmares numeroși clienți, atât persoane fizice, cât și juridice, însă și anumite instituții ale statului, fapt ce denotă un grad sporit de încredere viitorilor clienți.

Probabil te întrebi ce fel de traduceri se află în sfera lor de activitate sau dacă este locul potrivit pentru tine. Află că aici poți beneficia de traduceri din sfera juridică, în cazul în care te trezești în fața instanței și ai nevoie de traduceri de acest tip.

Însă ce faci dacă, din păcate, te afli în postura de pacient, iar opiniile medicale primite în țară te nemulțumesc și vrei să încerci și în altă parte să primești recomandări? Astfel de cazuri sunt întâlnite la tot pasul și există o soluție pentru acestea. În această situație, pentru a beneficia de părerea unui medic din alt stat este nevoie ca acesta să consulte investigațiile pe care le-ai făcut în România. Bineînțeles că nu poate face acest lucru fiindcă nu cunoaște limba română. Următorul pas care trebuie realizat este traducerea documentelor medicale, pas pe care îl poți realiza acum la biroul Inova Translations.

Lista nu se oprește aici și în continuare află că există traduceri literare și economice. Cele literare sunt la fel de importante ca și celelalte, întrucât traducătorul trebuie să redea textul operei cerute cu aceeași intensitate cu care a fost scrisă de autor pentru a nu-i stârpi din valoare.

Tarifele pentru fiecare tip de traducere se regăsesc pe site-ul oficial, dar, în același timp, îi poți contacta pe reprezentații biroului pentru a primi o cotație de preț, având parte de un răspuns prompt.

Dacă și tu cauți traduceri autorizate in Bucuresti, accesează pagina oficială pentru a consulta gama de servicii oferită de Inova Translations.

Contact:

0212 100 391

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro