mai 13

Accesorii pentru vara

Accesorii pentru vara

Cred ca in aceasta vara vom avea parte de nenumarate surprize sau cel putin pe anumite retele de socializare se poate face referire la astfel de surprize. De altfel sunt atat de multe doamne si domnisoare care isi doresc sa iasa din tipare incat au uitat ca acest lucru este mult mai usor de realizat atunci cand te porti intr-un mod cat mai natural, decat sa incerci sa achizitionezi nu stiu cate produse si obiecte care nu te caracterizeaza.

Bineinteles putem spune ca lucrurile nu stau chiar asa sau cel putin avem nevoie de ceva mai mult decat achizitii care in timp nu vor mai fi pe placul nostru. Insa am observat de cateva saptamani ca din ce in ce mai multe domnisoare au inceput sa-si achizitioneze diferite produse si obiecte realizate manual. Iar de aici puteti sa va imaginati tot felul de lucruri realizate cu ajutorul crosetei sau cu ajutorul andrelelor care vor aparea in aceasta vara drept accesorii pentru domnisoare.

In mare parte nu este nimic gresit care sa aiba legatura cu aceste produse mai ales ca ele sunt adevarate obiecte de arta daca stam sa analizam modul prin care sunt realizate si tehnica. Ba mai mult o sa putem spune ca intr-o mare masura vom vedea si diferite genti crosetate care vor iesi in evidenta in aceasta vara si nu cred ca trebuie sa mai amintim de bluzele crosetate, cardigame sau orice alt tip de articol vestimentar realizat manual.

Printre multe altele veti vedea si diversitatea de culori ce o sa domine vara aceasta, dar si cateva piese vestimentare ce vor iesi din tipare, caci trebuie sa recunoastem ne-am cam obisnuit sa vedem si lucruri putin iesite din comun, dar care sa ne fie pe plac. Si pentru ca mai devreme am amintit si de genti realizate manual cred ca v-ar prinde bine sa vedeti si voi cateva modele pe care le-am gasit deja pe internet, in special pe o anumita retea de socializare.

‚Äč