5 rochii de gala pentru 2017

Posted by

De curand m-am gandit sa-mi fac o lista cu cele mai dragute rochii pentru acest an. Daca anul trecut eram tentata sa merg mai mult pe materialul de catifea, in acest an m-am orientat mai mult spre materialele imprimate, voal, dantela si tot soiul de broderii. Pe de alta parte, eram tentata sa cred ca cele mai impresionante rochii sunt acelea scurte, cu o palma deasupra genunchiului.

Stiu ca pentru multe domnisoara aceasta dimensiune poate fi una putin cam mare, de exemplu cele mai multe sunt obisnuite ca lungimea rochitei sa treaca putin peste fese si cam atat. Dar pentru un eveniment mai cu pretentii, de gala, asa cum ii spun eu, cele mai cautate rochii sunt acelea care sunt destul de lungi (pana la genunchi) sau foarte lungi, gen acele rochii de seara cu trena, ce acopera intregimea picioarelor.

Nu stiu la ce tipuri de rochii v-ati gandit voi, dar eu una le-am ales pe cele cu trena, cu coada (in partea din spate) si cele de tip sirena accesorizate cu diferite broderii. Si pentru ca mi-am amintit de faptul ca astazi am vazut cateva rochii ce m-au impresionat putin am zis ca poate este timpul sa le impartasesc cu voi. Un lucru este cert si anume, ca toate modelele de rochite, pe care o sa le vedeti aici sunt doar acele rochite ce imi plac foarte mult.

Desi mi-a fost destul de greu sa iau o decizie in aceasta privinta m-am hotarat sa va las astazi 5 modele de rochii, iar data viitoare cand o sa mai scriu despre rochite am sa mai dau inca 5 modele de rochite. Dar momentan pentru aceasta seara sunt suficiente doar 5. Si am sa le las aici, caci poate va tresesc sentimente frumoase si poate vise la fel de frumoase. Asadar vizionare placuta sa aveti!