Rochite pentru micutele domnisoare

Posted by

Cand esti mamica nu stii ce sa mai faci si ce sa-i mai cumperi copilului tau. Cu atat mai mult daca sunteti mame de fetite vreti sa le impopotionati si mai mult si aici nu trebuie sa-mi spuneti ca am dreptate, caci stiu foarte bine cum stau lucrurile, mai ales de la prietenele mele. Inca de la inceput mi-am zis ca ar trebui sa fac ceva pentru ca nu cumva acestea sa cheltuiasca nu stiu cati bani pe toate prostiile pentru fetitele lor.

Pe de alta parte recunosc ca imi place sa le vad zambind pe micute, cu atat mai mult cand sunt in preajma lor. Din aceasta cauza m-am mobilizat putin si am zis sa imi ajut prietenele asa cum stiu eu mai bine. Astfel ca am dat un tur pe la magazinele cu hainute pentru copii. Si va spun sincer ca am gasit fel si fel de articole, unele mai frumoase decat celelalte.

Nu am putut sa ma abtin si am inceput sa fac o listuta cu cele mai frumoase rochite pentru micutele domnisoare. Imi place sa le admir rochitele minuscule, mai ales ca unele sunt atat de impopotionate incat nu mai vezi fetita de franjurile lor sau de accesoriile pe care le au. De obicei am evitat astfel de rochite pentru ca nu mi se pareau chiar atat de potrivite pentru fetite, mai ales ca unele erau mai mari decat bietele copilite.

Per ansamblu mi-a placut sa-mi fac o lista cu rochitele prioritare, in special ca vorbesc despre prietenele mele cele mai bune. Sunt constienta ca daca as fi fost in locul lor probabil as fi facut si eu exact acelasi lucru. Probabil ca as fi cumparat sute de articole vestimentare pentru bebelusul meu, dar cum la mine nu este cazul deocamdata prefer doar sa dau o mana de ajutor prietenelor mele si cam atat.

Si pentru ca mai sus am amintit de rochitele pe care le-am vazut in anumite magazine si mi-au placut am ales sa las cateva monstre si pe aici sa le puteti admira.