Manichiura perfecta pentru Ziua Indragostitilor

Posted by

Stiu ca te tot gandesti la ce trebuie sa mai faci pentru a fi perfecta de Ziua Indragostitilor. Eu as spune ca nu trebuie sa mai faci nimic, ca esti perfecta asa cum esti si ca nu mai ai nevoie de nimic altceva. Dar pentru ca m-am obisnuit ca tu sa cauti intotdeauna perfectiunea am sa-ti spun ca poti sa incepi cu unghiile tale. De fapt, ai putea foarte simplu sa te preocupi de ce tip de model vrei sa aplici pe unghiile tale. Sau mai bine spus la ce fel de manichiura. Spre exemplu ce ai prefera?

  • unghii false;
  • unghiile tale naturale;

Ce-i drept eu intotdeauna am mers mai mult pe partea de natural. Si cum pana acum nu am avut nici o problema cu unghiile mele nu cred ca voi incerca vreun model pentru unghiile false. Pe de alta parte, mai trebuie sa te mai gandesti si ce tipuri de oja sau lacuri de unghii folosesti.

Cum la mare cautare sunt acele manichiuri facute cu ajutorul lampii UV si a diferitelor geluri, probabil ca multe dintre voi veti fi tentate sa optati pentru aceasta varianta. Si, in plus nu stiu ce va poate multumi mai mult, oricum trebuie sa stiti ca aveti de ales intre:

  • tipuri de geluri pentru unghii;
  • banalele lacuri pentru unghii;
  • si simplele sticlute cu diferite nuante de oja pentru unghii;

Eu sincera sa fiu deja m-am hotarat si am sa folosesc ceva ce stiu sigur ca nu imi va distruge suprafata unghiei, si anume lacurile incolore sau cu sclipici pentru unghii si diferitele de sticlute cu nuante de oja. Chiar daca la prima vedere ele par a fi solutia cea mai ieftina, m-am gandit ca de preferat ar fi sa utilizez doar ceea ce este benefic pentru organismul meu, ci nu sa il distrug si mai rau prin alegerile, pe care eu le fac.

Iar, aici nu mai vorbim de moda, ci mai degraba de cum iti protejezi corpul de anumite substante toxice. Si pentru cele ce tin mereu sa fie in pas cu moda ar putea incerca ceva mult mai cool, dar nu nociv. Iar metoda despre care vorbesc o veti observa din materialul de mai jos, pe care vi-l pun la dispozitie. Bineinteles ca in materialul respectiv o sa gasiti un model special pentru unghiile voastre, pentru una dintre zilele speciale, asa cum este considerata Ziua Indragostitilor.