Interesat de implant de par? Afla cat costa procedura, la Dr. Felix Hair Implant

Posted by

Implantul de par a ajuns sa fie acel tip de procedura estetica, chirurgicala, tot mai populara in Romania. Poate si pentru ca avem medici competenti, specializati care pot realiza aceasta interventie utilizand tehnica moderna, poate si pentru ca cei interesati nu mai trebuie sa calatoreasca in tari straine pentru a avea parte de aceste servicii. La Dr. Felix Hair Implant aceasta procedura este realizata utilizand tehnica Q-FUE. Cat costa insa?

Nu lasa pretul sa fie un inconvenient

De cele mai multe ori ne lovim de aceasta bariera, a pretului. Gandeste insa constructiv si practic. Tine cont ca ceea ce platesti pentru o astfel de interventie inseamna avantaje multiple pe termen lung. Implantul de par corecteaza definitiv, permanent si eficient problema lipsei de par.

Doar cand esti in situatia celui sau celei care sufera de lipsa podoabei capilare, de goluri in par, de par rar si fin si alopecie, de asemenea, stii sa apreciezi parul la adevarata sa valoare. Unii isi vor gasi solutii care sa ii ajute sa mascheze pe moment lipsa parului. Apeleaza spre exemplu la peruci, dar acestea nu sunt tocmai ieftine si oricum au acel aspect de fake, de par sintetic.

Implantul de par presupune remedierea problemei utilizand fire de par de la pacient, aceeasi textura si culoare. In plus, datorita tehnicii Q-FUE aplicate medicul poate implanta firul de par in unghiul dorit. Iar cand creste, efectul este deci de par natural. Nimic nu tradeaza ca a avut loc acea interventie, mai cu seama pentru ca pacientul se va recupera mai usor si mai repede, fara cicatrici.

Cat costa un implant de par

Daca te intereseaza cat costa un implant de par trebuie sa stii ca pretul nu este unul fix. La Dr. Felix Hair Implant consultatia de specialitate te va lamuri. Medicul specialist face o evaluare in functie de cazul tau, de severitatea problemei si estimeaza care sunt costurile.

Totul depinde pentru ca prima parte a procedurii inseamna prelevare de par, tot de la pacient, din zona cefei si laterale. Depinde de calitatea firelor de par. Mai apoi, conteaza si cat de extinse sunt zonele in care parul iti lipseste. Asadar nu are cum sa fie vorba de un pret fix pentru fiecare pacient.

Afla din pagina oficiala cum poti lua contact online cu medicul si obtine o oferta de pret, indiferent de unde esti.


Contact:

Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti

office@drfelix.ro