Cum poti avea cel mai frumos breloc?

Posted by

Nu stiu cum de am luat obiceiul sa pierd lucrurile pe care le am la mine. Si de aceasta data ma refer la lucrurile acelea marunte cum sunt cheile spre exemplu. Pe de alta parte mi-am tot facut griji in ultima perioada dupa ce nu am mai gasit o cheie importanta pentru mine. Asa  ca am incercat sa fac tot ce am putut ca sa nu mai pierd nimic. Asa am ajuns sa-mi colorez cheile in functie de utilitatea lor.

Pana la urma mi-am dat seama ca nici lucrul asta nu va functiona mult timp. In mare parte a timpului am cautat tot felul de solutii pentru a nu mai pierde cheile. Si fara sa mai astept si indemnurile celorlalti am inceput cautarile pentru ceva mult mai la indemana pentru mine. Iar zilele astea am primit raspunsul si la intrebarea si ingrijorarea mea. Nu mai stiu exact ce cautam pe o pagina de socializare, dar am dat peste cel mai frumos tip de breloc.

Chiar ma gandeam sa-mi cumpar un breloc, dar nu stiam ce tip de breloc sa-mi cumpar, cu atat mai mult cu cat eu sunt foarte pretentioasa si nu prea imi plac lucrurile imediat ce-mi ies in cale. Pe de alta parte brelocul asta m-a atras pentru ca este un breloc realizat manual cu croseta.

Poate ca de aici se si explica de ce imi place atat de mult acest tip de breloc. Sunt curioasa in cat tip voi putea sa-mi realizez si eu propriul breloc. Eu una stiu foarte sigur ca nu mai vreau sa-mi cumpar alt tip de breloc, mai degraba astept timpul perfect pentru a-mi face eu propriul breloc, asa cum mi-l doresc, asa cum stiu eu ca poate fi mai atragator.

Si pentru ca vreau sa impartasesc toate lucrurile frumoase cu voi m-am hotarat sa atasez aici cateva poze cu diverse tipuri de breloc crosetate. Sper ca aceasta informatie sa va fie de folos si de ce nu poate va inspirati si voi din aceste imagini foarte dragute.