Cum alegi gresia si faianta pentru locuinta ta. Vezi cu ce produse vine magazinul Gudart

Posted by

Reconditionarea unei locuinte implica foarte mult timp si energie. Insa este locul unde ne petrecem mai mult timpul, deci trebuie sa ne ofere confort si relaxare de fiecare data. Alegem sa optam pentru stilul care ne caracterizeaza si care ne place prin alegerea decoratiunilor si finisajelor potrivite.

In zilele contemporane ne este usor sa ne reconditionam locuinta. Avem foarte multe site-uri si magazine de unde ne putem inspira si alege produsele care ni se potrivesc.

Atunci cand vine vorba despre gresie si faianta rectificata, lucrurile par sa se complice si asta pentru ca nu pot fi schimbate anual. Trebuie alese cu atentie, insa daca tinem cont de cateva aspecte, nu vom putea da gres.

De ce trebuie sa tii cont

Alege un magazin de nisa, ce vine cu o gama larga de produse, de unde tu ai libertatea sa alegi. Gudart.ro spre exemplu este un magazin de nisa de unde te poti inspira. Vei regasi aici produse de calitate superioara si design-uri deosebite.

Daca inainte gresia si faianta erau preferata doar in bai, iata ca acum aceasta poate fi adoptata in toate camerele. Versatilitatea modelelor ne ofera posibilitate sa le adaptam in functie de stil si preferinte.

Insa, atunci cand alegi gresia si faianta pentru living spre exemplu, trebuie sa stii ca este o camera destul de des circulata, fapt pentru care trebuie sa alegi o gresie usor de curatat si igienizat. Poti opta pentru gresia stil parchet, aceasta fiind printre altele si una dintre cele preferate adesea.

Baia este un loc unde umiditatea este mai crescuta, dar si igienizarea trebuie sa fie permanenta. Fapt pentru care trebuie sa te orientezi catre placi usor de curat si rezistente la apa.

Doresti ca spatiul pe care il ai sa para mai mare? Orienteaza-te spre culorile deschise precum alb sau crem pentru ca vor da senzatia de mai mult spatiu. In plus si camera va fi si mult mai luminoasa.

Culorile inchise de obicei au tendinta de a face ca spatiul sa arate mai mic decat este in realitate, tocmai de aceea sunt potrivite pentru camerele mai mari.

Magazinul Gudart te poate inspira cu idei inedite si cu o gama larga de produse. Alege in functie de stilul pe care doresti sa il adopti, insa tine cont de aceste aspecte care sunt importante.

Mai multe detalii in pagina oficiala.

Date de contact:

office@gudart.ro