Cel mai bun material pentru lenjerii pat

Posted by

Cel mai bun material pentru lenjerii pat trebuie sa fie purtabil si sa se dovedeasc o adevarata oaza de sanatate. Un sondaj recent realizat pe acest subiect a avut ca rezultat urmatorul top al optiunilor:

1. Sa fie natural 100% acest aspect garantand statutul nonalergic al acestuia si faptul ca este accesibil si persoanelor cu pielea foarte sensibila: copii, batrani, femei insarcinate

2. Sa fiu un material satinat fiindca racoreste placut organismul in timpul somnului si da senzatia de curatenia. Ceea ce este racoritor: apa, zapada, vantul de iarna este asociat cu curatenia.

3. Sa te asezi fara rezerve pe el, sa nu fie pretentios, scump sau usor sifonabil. La asta s-au gandit oamenii cand au pus adjectivul ”purtabil” in fruntea optiunilor lor. Satinat este si bumbacul sau damasul, dar pe materialul satinat creponat te asezi fara rezerve stiind ca nu se calca, nu este scump si are o durata mare de viata.

4. Sa reziste mult in timp, la spalari, la impactul cu corpul care se suceste de pe o parte pe alta, pana adoarme, sa nu intre la apa, sa nu se decoloreze sau gaureasca din cauza spalatului sau a detergentilor.

Am observat ca toate asteptarile oamenilor erau indeplinite de materialul creponat satinat din magazinul Evilife.ro alb, colorat sau cu diferite imprimeuri. De fapt el se afla pe primul loc in topul vanzarilor din acest magazin fiindca si cresele il folosesc la lenjeriile copiilor. Extinderea utilizarii lui a inceput in crese si s-a extins la gradinitele cu program prelungit si institutiile de tip after-school, in dormitoare si in salile de mese, fiindca nu necesita calcare si este deosebit de trainic.
Acelasi material a patruns si in caminele de batrani, fiindca personalul insuficient nu are timp sa calce cearsafurile, fetele de perna si de masa si draperiile. L-am vazut apoi in spitale si m-am bucurat fiindca orice lucru care simplifica operatiunile migaloase si pierderea de timp, ma satisface. Timpul acela folosit la calcatul lenjeriilor poate fi oferit unei persoane care are nevoie de el: incurajarea unui bolnav, initierea unui joc pentru copii, pregatirea unui spectacol, lectura unei povesti.

21 de modele de material creponat satinat se vand ca painea calda, de aceea in cazul in care doresti sa iti faci lenjerii, draperii sau fete de masa din acest material, grabeste-te! Ultimele studii au aratat ca el este comandat in cantitati uriase de institutii (a fost introdus experimental si la unele hoteluri sau pensiuni), dar si de catre gospodinele active care sunt mereu in criza de timp. Calcatul unor suprafete textile mari oboseste, mai ales ca nu are finalitate: dupa prima utilizare, lenjeria se boteste.

Tocmai din aceste cauze calcatul lenjeriei, cu exceptia fetelor, de perna este considerata una dintre cele mai deprimante activitati.
Acum stii exact unde gasesti cel mai bun material pentru lenjerii si te-am informat ca pe piata cererea este in continua ascensiune, deci grabeste-te sa il comanzi!
Ar trebui sa mai stii ca nu este deloc scump, in ciuda faptului ca este nemaipomenit de solicitat.