Cat de util poate fi plasticul?

Posted by

Daca vreodata aveti intentia sa faceti ceva ingenios, creativ si in acelasi timp sa va fie si de folos ati putea sa va ganditi sa realizati lucruri din material plastic. Mai exact sa folositi toate acele peturi pe care deja le-ati utilizat si nu mai aveti ce face cu ele. In loc sa le aruncati nu stiu pe unde (desi ar fi foarte bine daca ati reusi sa strangeti gunoiul selectiv, nu de alta dar in scurt timp vor urma si amenzi pentru nerespectare legii – asta cand va fi cu adevarat aplicabila) ati putea sa va creati adevarate obiecte de arta pe care sa le utilizati pentru infrumusetarea gradinii voastre sau a casei voastre.

Stiu ca pare un lucru destul de nou, mai ales ca multi nu se gandesc la astfel de obiecte, cu atat mai mult ca in afara de faptul ca nu luam in calcul si alte variante nici nu vrem sa devenim putin mai creativi. De asemenea daca nu reusiti sa vizualizati in mentalul vostru ceva legat de aceste peturi va puteti orienta si catre internet, unde veti gasi suficiente materiale video din care sa va inspirati.

Ba mai mult de atat sunt destul de multi artizani care realizeaza obiecte deosebite intr-o tehnica usor de aplicat. Dar trebuie sa amintesc ca pentru aceste lucruri trebuie sa aveti si voi vointa si de ce nu sa incercati sa fiti putini mai creativi. Iar daca pentru inceput va ganditi ca nu puteti realiza astfel de lucruri ar fi bine sa stiti ca intotdeauna exista ceva mai bun, dar pentru asta aveti nevoie de foarte multa practica.

Nu puteti face nimic extraordinar daca in munca voastra nu exista continuitate si mai mult decat atat nu exista acea vointa si credinta ca intr-o zi o sa faceti lucruri perfecte. Poate ca acum pentru inceput aceste lucruri par incredibile, dar in timp va fi ceva pentru relaxare si in acelasi timp placerea de a realiza obiecte noi.