Ai purta rochite cu imprimeuri?

Posted by

A fost o perioada destul de mare in urma cu ceva ani, cand la moda erau rochiile cu diverse imprimeuri. Fie ca vorbeam despre acele rochite cu imprimeuri florale, fie ca se vorbeau despre acele rochii, realizate dintr-un material pepit (cred ca stiti deja ca este vorba despre acel material in patratele), toate acele rochii erau la mare cautare. Mai apoi trendul s-a schimbat si acele materiale au fost lasate intr-o parte.

Ce-i drept pana nu demult se purtau foarte bine fustele si rochiile de culoare inchise, fara nici un fel de imprimeu, care bineinteles dadeau acestor tinute un aer foarte rigid, dar in acelasi timp elegant. Dupa un timp s-a renuntat si la acest tip de materiale si s-a mers mai mult pe dantela, voal si catifea. Nu putem spune ca aceste materiale nu sunt in trend acum, dar am putea spune doar ca de-a lungul timpului dantela a tot fost utilizata, iar in timp aceasta a capatat diverse povesti despre ea.

Povesti de genul ca materialul de dantela este materialul preferat de catre regine si printese, inca din cele mai indepartate timpuri. De asemenea se tot spune prin diverse piete si targuri, ca dantela este un material nobil. Si ma gandesc ca se afirma toate aceste lucruri despre dantela, deoarece materialul de dantela este un material delicat si foarte dificil de lucrat.

Si cam dupa ce a trecut si perioada de glorie a dantelei si a materialului de catifea a revenit in trend materialul cu imprimeuri. Si desi pare mai mult o gluma sa stiti ca nu este deloc asa. Toate aceste trend-uri in moda nu au fost descoperite nici ieri si nici azi, ele au existat de foarte mult timp, numai ca nimeni nu le-a dat importanta cuvenita.

Ar mai fi ceva de spus, ceva legat de felul in care aceste trend-uri ajung sa se repete o data la ceva timp. Iar, daca astazi ne bucuram de aceste rochite ce au imprimeuri este posibil ca intr-un viitor apropiat sa purtam voal, catifea, dantela sau un mixt intre toate aceste materiale. Totul tine de acele persoane care impun un anumit trend si care dau tonul in moda.