Jun 9

Ai nevoie de un hosting bun pentru o buna vizibilitate in online

Ai nevoie de un hosting bun pentru o buna vizibilitate in online

Vad destul de des oameni nemultumiti de serviciile de hosting pe care le-au achititionat dar desi se vaita nu fac nimic in privinta achizitionarii unor servicii mai bune, de cele mai multe ori pentru ca atunci cand vorbim de calitate pretul nu mai este sub 10 euro pe an si poate depasii usor suma aceasta pentru un abonament lunar. Mai noi vad foarte multi ca se plang si de faptul ca domeniile .ro achitionate de la ROTLD nu mai sunt “pe viata” si au trecut la plata anuala, desi se stia de acest lucru de vreo 7-10 ani, dar continuam sa ne plangem

Cel mai bine atunci cand vrei sa ai parte de servicii de calitate e bine sa te adresezi la o companie de web design care sa iti acorde consultanta dar si servicii profesionale pentru managementul propriului site web. O astfel de firma, cu ceva ani vechime si multa experienta in spate iti poate recomanda cu siguranta cateva firme de hosting serioase sau iti poate explica usor ce aspecte trebuie avute in vedere atunci cand achizitionezi un astfel de serviciu.

Nu exista firma de hosting perfecta, dar unele au preturi mai bune, altele au un serviciu de suport excelent sau altele au in spate tehnologii moderne, cum ar fi harduri SSD care fac siteul tau sa ruleze mai rapid.

Chiar daca ai un site micut intotdeauna e de evitat shared hostingul, pentru ca nu vrei ca siteul tau sa stea inghesuit cu multe alte siteuri pe acelasi server, de multe ori un astfel de server fiind plin pana la refuz. Pachetele VPS nu sunt chiar asa de scumpe si vin cu multe avantaje chiar daca necesita uneori cunostinte tehnice mai avansate, dar de toate acestea se poate ocupa cu succes compania de web desig la care ai apelat atunci cand ti-a creat siteul. In felul acesta nu trebuie sa iti bati capul cu nimic pentru ca se vor ocupa ei.

CONCLUZIE

Lasa profesionistii sa se ocupe de detaliile tehnice in timp ce tu te poti ocupa linisiti de afacerea sau blogul tau.

Asigura-te ca ai un sistem de back-up bine pus la punct si ca back-up-urile ajung si la tine din cand in cand. Pe principiul ce e in mana nu e minciuna, e foarte util sa ai un back-up personal al datelor in afara celor asigurare de firmele de hosting sau de oricare alta firma third party.

Taguri: