Afla care sunt cele mai gresite idei despre videochat?

Posted by

In randul persoanelor mai putin informate sunt vehiculate tot felul de idei gresite despre ceea ce implica videochatul si activitatea modelelor care sunt angajate la un astfel de studio.

In cele ce urmeaza vei afla care sunt aceste idei gresite si care este de fapt adevarata fata a acestei profesii.

Iti trebuie experiența

Aceasta este probabil cea mai intalnita idee in randul fetelor care si-au dorit sa inceapa aceasta meserie dar mai apoi s-au razgandit. Foarte multe dintre acestea cred ca trebuie sa ai ceva special. Ei bine, trebuie sa stii ca foarte multe dintre modele au inceput de la zero, fiindca experienta se castiga pe parcurs, toate aspectele se pot invata si nu iti trebuie decat dorinta de a te depasi si sa faci ceea ce faci cu placere. Pana la urma, videochatul inseamna socializare, iar in firea noastra e sa fim persoane sociabile, sa comunicam si sa ne bucuram de o companie placuta. Cu alte cuvinte, naturaletea vine cu un mare plus in aceasta meserie.

Se pune presiune pe modele

Nimic nu poate fi mai gresit decat ideea ca in cadrul unui studio profesionist de videochat se lucreaza sub presiune sau ca este un mediu de lucru stresant. Toata lumea este constienta ca asa ceva nu ar aduce nimic bun si ca performanta nu se poate face in astfel de conditii. Armonia, intelegerea si ajutorul reciproc predomina in cadrul unui studio de videochat care se respecta si care intelege de ce e nevoie pentru a lucra cu multa pasiune.

Nu exista intimitate

Lipsa de intimitate este o alta idee ce a plecat din lipsa de informare. E foarte important de cunoscut faptul ca intimitatea modelelor este pe deplin protejata, un bun exemplu fiind faptul ca acestea interactioneaza doar cu persoane din afara granitelor, fiind mereu insotite de un pseudonim. De asemenea, un studio de video chat trateaza cu mare seriozitate aspectele ce tin de confidentialitate, astfel incat sa nu apara prejudecati sau idei false.

Se lucreaza la „negru”

Meseria de model de videochat este tratata ca orice alta activitate, iar un studio profesionist va oferi exact aceleasi conditii ca in oricare alt job, mai exact: contract individual de munca, concediu, un numar normal de ore lucrate pe saptamana, etc. Fiind un domeniu in care performanta se atinge doar atunci cand se da dovada de mult profesionalism si seriozitate, munca prestata la „negru” nu isi are rostul si nu se practica in cadrul unui studio de nivel inalt.

Ba mai mult decat atat, spre deosebire de multe alte joburi, programul de lucru poate fi unul foarte flexibil, tocmai pentru a se putea mentine o viata echilibrata pe toate planurile, atat cel profesional dar si cel personal.

Un job slab platit

Dintre toate ideile vehiculate, aceasta este cea mai gresita. Videochatul este de departe una dintre cele mai profitabile meserii din prezent, dovada fiind stilul de viata pe care il are un model, masinile pe care le conduce, hainele pe care le poarta si destinatiile exotice in care isi petrece vacantele si concediile.

Aceasta activitate aduce venituri plecand de la mii de euro si atingand sume fabuloase in functie de performanta fiecarui model, asta in conditiile in care majoritatea persoanelor din Romania au un salariu de aproximativ 300 de euro.

manequeen