Accesorii hoteliere pufoase, de parca as fi acasa

Posted by

Baia miroase placut a mandarine rosii, a lamai si a mare, apa a fost calduta, iar prosopul alb, pufos si urias. Ma simt ca acasa, ca in Paradisul amenajat de mine sa uit grijile cotidiene. Sapunul acesta mi-a catifelat si netezit pielea, cele cateva pete de soare de pe fata s-au sters cu cosmeticele hoteliere de la Grafinetcosmetics. Mi s-a descusut putin tivul la fusta ieri, dar am pe polita curata de la baie accesorii hoteliere.

Din cuier iau halatul alb si pufos de parca ar fi din blana de caprioara sau de ursurlet. E un extaz sa simt atata pufosenie pe piele si ca sa nu ies cu talpile goale si perfect curate din baie, pe covor si sa ma urc in pat, iau papucii. Si ei parca ar fi din blanita de iepuras sau de pisica. Rasfatul ma inconjoara din toate partile cu aceste accesorii hoteliere finute.

Scot un ac cu urechile mai mari din trusa si incerc firul galben de ata, fiindca galben este si materialul din care este facuta fusta. Este trainic si oricat as trage de el nu se rupe. Tot ce vad aici, la acest hotel de patru stele, mi-ar placea sa am si acasa. De pilda asta-seara nu m-am spalat pe cap fiindca ma spal din doua in doua zile (daca m-as spala zilnic, s-ar ingrasa prea tare). A fost atat de simplu. Am gasit casca de dus, mi-am protejat parul in ea si acum pot pune capul linistita pe perna. Au si uscator, dar nu stric programul nici in concediu. In baie avem casti de dus din belsug si putem sa luam cate una si la piscina. Cred ca s-au gadit la noi ca vom uita de asta si ne-au dat ei din belsug. Pasta si periuta de dinti mi-am luat in bagaje, dar nu m-am putut abtine, cand am vazut setul de ingrjire pentru dinti. Periuta accea in miniatura, pasta de dinti mica, totul era atat de delicat si mai ales fusesera puse acolo pentru mine!

Atat aroma pastei de dinti racoritoare si mentolata, cat si gustul ei, dar mai ales modul in care a curatat placa bacteriana si dintii m-au facut sa uit de pasta mea de dinti. Nu stiu acum cum sa procedez sa fiu dreapta fiindca de calitatea accesoriilor hoteliere sunt responsabili:

-distribuitorii, adica toti cei care lucreaza la Grafinetcosmetics.ro, indiferent in ce departament: aprovizionare, vanzare, relatii cu clientii, punerea la punct a paginii oficiale a site-ului

-managerii hotelurilor care au ales ceea ce este mai bun pentru noi si care colaboreaza cu cel mai bun magazin de cosmetice si accesorii hoteliere.

-producatorul din strainatate care a avut atata grija la ingredientele, dar si la ambalajele sapunurilor si gelurilor de dus si la calitatea premium a accesoriilor.

Ar fi nedrept sa incerc sa impart meritele procentual, important este ca toti acesti oameni s-au intrecut pe ei insisi ca sederea mea in acest hotel sa fie de neuitat.
Ce pot sa fac? Sa imi arat recunostinta fata de ospitalitatea lor si efortul depus sa imi creeza conditii si sa postez o evaluare onesta pe site-ul lor!