In cautarea cadoului potrivit?!

Posted by

Te-ai saturat sa mergi din magazin in magazin pentru a te hotari in privinta cadourilor pe care vrei sa le daruiesti? Ei bine ai putea uita de aceste mici inconveniente si ai putea sa te indrepti, chair, catre cadouri amuzante sau printre cele mai amuzante. Stim cu totii ca nu este foarte usor sa gasesti cadourile importante pentru fiecare persoana in parte. Ba mmai mult decat atat s-ar putea sa ai parte de reactii precum:

  • aaa, da, multumesc pentru cadou;
  • nu este chiar ceea ce imi doream;
  • nu trebuia sa te deranjezi;

Bineinteles toate aceste raspunsuri nu sunt prea ok avand in vedere ca nu te astepti la ele de la persoanele apropiate si cu atat mai mult daca vorbim despre sentimentele pe care le ai in momentul in care daruiesti. Sa fim seriosi nimanui nu-i convine sa ofere ceva si in schimb sa nu primeasca nici un fel de multumire, caci nu prea putem spune ca in asemenea cazuri vei avea parte de multumiri cu adevarat interesante.

Insa daca nu vrei sa treci printre aceste momente ai putea sa nu mai tii cont de toate nevoile pe care le au propiatii tai si sa le oferi ceva semnificativ. Ceva care doar sa le aminteasca de gestul tau si care sa-i faca sa zambeasca ori de cate ori privesc respectivul cadou. Indiferent de pretentiile oamenilor pentru care tu vrei sa cumperi cadouri, daca le vei darui ceva amuzant cu siguranta le vei starni catusi de putin interesul si de ce nu se vor simti foarte bine.

Ce-i drept nu este prea usor sa alegi cadourile potrivite pentru aceasta luna decembrie, denumita si luna a cadourilor. Dar cu siguranta persoanele de sex masculin stiu foarte bine cu ce se confrunta in aceasta luna. Si cu toate astea de foarte multe ori acestia reusesc sa ofere cele mai interesante cadouri, mai ales daca vorbim despre cadourile pregatite pentru femeile din vietile lor. Insa cand vine vorba despre colegii de la serviciu sau prietenii buni, aici lucrurile se mai schimba putin.

Nu putem spune ca ii poti multumi pe toti, dar cu toate astea ai putea foarte simplu sa incerci doar sa le oferi ceva si atat. Discutiile vor aparea oricum si oricand, mai ales in acele momente cand tu nu iti doresti sa treci prin asemenea lucruri. Partea cea mai trista este aceea ca orice ai incerca si la oricate metode ai apela nu ii poti multumi. Probabil ca familia va fi cea care va fi surprinsa si multumita de darurile pe care le poate primi de la tine.

Dar in acest articol nu vorbim intocmai numai despre membrii familiei, care sunt farte apropiati de tine si ar accepta orice de la tine, ci vorbim despre rudele mai indepartate si despre nenumaratii prieteni pe care tu ii ai. Insa este foarte adevarat ca cel mai important lucru este gestul in sine pe care tu il faci si nu ceea ce poate contine cadourile pe care tu le oferi diverselor persoane. Si cu toate astea nu toti vor fi incantati de gestul tau, chiar daca tu le-ai oferit ceva din suflet.